2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına Başlıyoruz

Sevgili Öğrencilerimiz, Çok Değerli Öğretmenlerimiz, Eğitim Camiamızın Kıymetli Mensupları ve Saygıdeğer Velilerimiz,

büyük bir heyecanla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına başlarken hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Okulunuza, okulumuza hoş geldiniz.

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.

Biz hasretini çektiğimiz öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğun, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize sevgi, saygı, bilgi ve ahlak olarak tezahür edebilmesi için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak evlatlarımızın bütünsel gelişimlerini destekleyecek vatanlarına, milletlerine, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller olarak yetişmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile yeni eğitim öğretim yılının tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyor, hepimize başarılar diliyorum.

                                                                                                                                                         Ülkü ERGEN                                                                                                                                                  Okul Müdürü



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi