Veli Akademilerimiz Başlıyor

Çoçoklarımızın Gelişimsel Özellikleri 25 Mart 2024 Pazartesi  09.30  1. Sınıf   Velilerimiz 25 Mart 2024 Pazartesi   11.00  2. Sınıf   Velilerimiz 25 Mart 2024 Pazartesi   13.30  Anasınıfı Velilerimiz 27 Mart 2024 Çarşamba  09.30  3. Sınıf   Velilerimiz 27 Mart 2024 Çarşamba  11.00  4. Sınıf   Velilerimiz

Çocuk Eğitiminde Sınır Koyma

Okulumuzun Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan "Çocuk Eğitiminde Sınır Koyma" konulu bültenimiz yayınlanmıştır.

Ailede Çocukla İletişim

Okulumuzun Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan "Ailede Çocukla İletişim" konulu bültenimiz yayınlanmıştır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Eylem Planı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

31 Ekim 2023 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 07.11.2023 Salı Günü saat 12.45’te okulumuzun konferans salonunda çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya katılımını önemle rica ederiz.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Kamu Hizmet Standartları